fbpx

KVKK

Anasayfa » KVKK

KARABUDAK MÜHENDİSLİK MAKİNE İMALAT SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ KVKK İNTERNET SİTESİ GİZLİLİK POLİTİKASI

 

Karabudak Mühendislik Makine İmalat Sanayi Limited Şirketi (“Karabudak Makine”) olarak internet sitesini ziyaret edenlerin kişisel verilerinin gizliliğini korumayı ilke olarak benimsemiştir. İşbu Gizlilik Politikası, web sitesini ziyaret eden kullanıcılara ilişkin ne tür bilgilerin alındığını, bunların nasıl kullanıldığını ve korunduğunu açıklamaktadır.

 

 

Ayrıca Gizlilik Politikası çerçevesinde bu bilgilerin doğruluğunun veri sahibi tarafından nasıl denetlenebileceği ve bu bilgilerin silinmesini nasıl sağlanabileceği belirtilmektedir. Söz konusu bilgilerin, mevcut ve geçerli olan veri koruma düzenlemelerine uygun olarak işlenmesi ve kullanılması için gerekli olan her türlü işlem Karabudak Makine tarafından yerine getirilmektedir.

 

 

İşbu Gizlilik Politikası, Karabudak Makine sitesinden link verilmiş başka internet siteleri için geçerli değildir.

 

 

Kişisel Bilgilerin Toplanması, İşlenmesi ve Kullanımı

Karabudak Makine internet sitesini ziyaret edenlere ait kişisel veriler, yalnızca bu kişilerin kendi istekleriyle veri girmesi ya da bu hususta açık rıza vermesi halinde mümkündür. Veri girilmesi veya bu hususta açık rıza verilmesi, aşağıda belirtilen şartların kabul edildiğini göstermektedir.

 

Şirket sitesi ziyaret edildiğinde, sistem yönetimi, istatistik ve “back up” uygulamalarının gerektirdiği bazı bilgiler sunucularda otomatik olarak depolanacaktır. Depolanan bu veriler arasında ziyaretçiye ait internet servis sağlayıcısının ismi, bazı durumlarda IP adresi, web gezgini yazılımının versiyonu, erişim sağlanan bilgisayarın işletim sistemi, Karabudak Makine sitesine yönlendiren internet sitesi bulunmaktadır. Duruma bağlı olarak bu tür veriler, site ziyaretçisi hakkında bazı sonuçlar çıkarılmasını sağlar. Ancak hiçbir kişisel bilgi bu çerçevede kullanılmayacaktır. Bu tür kişisel veriler sadece anonimleştirilerek kullanılabilecektir. Karabudak Makine’nin bu verileri dışarıdan bir hizmet sağlayıcısına yönlendirmesi durumunda verilerin, veri güvenliğine ilişkin mevcut yasal düzenlemeler çerçevesinde aktarılması için gerekli teknik ve organizasyonel işlemler gerçekleştirilecektir. 

 

Karabudak Makine, işlenen verilerin ziyaretçinin açık rıza beyannamesinde belirtilen sınırlamalar dâhilinde kullanacağını, işleme tabi tutacağını veya aktaracağını taahhüt eder. Söz konusu kişisel verilerin üçüncü kişilere aktarımı, sadece adli ya da idari mercilerce öngörülmesi halinde söz konusu olacaktır.

 

Kişisel Verilerin Saklanması, Silinmesi ve İmhası

Kişisel verilerin, saklanması, silinmesi ve imhası hakkında Karabudak Makine Kişisel Verileri Saklama ve İmha Politikası hükümleri uygulanacaktır. Karabudak Makine’nin, gerekli hizmeti sunabilmek için kişisel verilere erişimi olan sözleşmesel ortakları, sözleşmesel yükümlülükleri çerçevesinde bu bilgileri gizli tutmak ve başka hiçbir amaçla kullanmamakla yükümlüdür.

 

 

Çerezler (Cookies)

Karabudak Makine internet sitesi Çerez Politikası hükümleri uygulanacaktır.

 

 

Karabudak Makine Kişisel Verilerin İşlenmesi ve Korunması Politikası

Karabudak Makine Kişisel Verileri Saklama ve İmha Politikası

Karabudak Makine Çerez Politikası

Karabudak Makine İnternet Sitesi Gizlilik Politikası

 

Aydınlatma Metinleri

 

  1. Karabudak Makine İnternet Sitesi Kullanıcıları Aydınlatma Metni
  2. Karabudak Makine Müşteri Aydınlatma Metni
  3. Karabudak Makine Ziyaretçi Aydınlatma Metni
  4. Karabudak Makine Çalışan Adayı Aydınlatma Metni
  5. Karabudak Makine Çalışan Adayı Referansı Aydınlatma Metni
  6. Karabudak Makine Kursiyer-Stajyer Aydınlatma Metni
  7. Karabudak Makine Kariyer.net Aydınlatma Metni
  8. Karabudak Makine Fuar Ziyaretçileri Aydınlatma Metni